En senkommen premiär

 

Alla kiten web

Jag har jobbat i snart 25 år med journalistik men aldrig gjort ett produkttest. Tills nu! Hundsports redaktion och jag har testat sex första hjälpen-kit framtagna speciellt för hundägare. Bland annat hade vi rekvirerat ett kit som, efter kontakt med Läkemedelsverket, visade sig innehålla oregistrerade och således otillåtna läkemedel. Det kitet kommer inte med i testet, det blir nog en liten nyhet istället :-) (enligt principen att ett jobb alltid genererar ett till). Jag blev i vilket fall genast sugen på att testa fler produkter. Magväskor, hundförarjackor, dammsugare för hundhår … Kul för oss som gör dem – och för läsarna hoppas jag. Själv brukar jag alltid kasta mig över tester i tidningar, även om jag inte är ett dugg intresserad av produkten ifråga. Vad som gör dem så lockande? Det enkla i “domarna”? Den legitimerade rankningen? Att slippa tänka själv? Jag vet inte. Men kul är det. Resultatet av våra kit-test-vedermödor kommer hur som helst i Hundsports “sju-åtta”, julinumret.

Tillbaka