Mässbild i monumentalformat

Mässmonter

Att få omslag brukar vara roligt, men att se sina bilder uppdragna i monumentalt format har jag aldrig varit med om. Förrän nu! Bilden ovan på två jägare på väg hem från jakten använde Svenska Kennelklubben i sin nya jakthundsmonter på Stockholm Hundmässa 2015 på Älvsjömässan. Jag tog den på älgjaktspremiären i Stöde häromåret (se reportaget “I älgens vänkrets” under Publicerat). Beställningen till montern var: en känslobild från jakten, och det var precis vad det var för mig, såväl när jag gick där o plåtade bakom jägarna, som när jag såg den nu (ok, jag är lite stolt :-) ). Otroligt kul att det funkade, eftersom upplösningen tekniskt egentligen var på gränsen. Bilden är tryckt på ett slags tygvägg och kommer att användas på olika mässor och andra evenemang där SKK deltar framöver.

Tillbaka