Ibland har man tur

Rådjur målgång 2 O-ringen 2014 web

Tajming kan vara allt för en journalist. För några veckor sedan var vi med familjen på den stora orienteringstävlingen O-ringen i Skåne. Det var fortfarande semester för min del, men åsynen av de andra reportrarna hade sugit i mig hela veckan, så sista dagen ackrediterade jag mig. Tanken var mest att få lite “jag är på plats”-känsla o ta målgångsbilder på barnen. Bara några minuter efter att jag ställt mig i pressfållan vid mål dök plötsligt detta rådjur upp. O är man jaktreporter så…. Den andra fotografen var inte med på noterna, som synes. Ok – han skriver kanske inte om jakt, men ändå :-) . Få saker är mer tillfredsställande än att lyckas fånga ett ögonblick med kameran, tycker jag. Den vilda målgången samt en notis kommer i Jakt & Jägare i nr 9.

Tillbaka