Jag blir eventarrangör!

– Du… Din sajt…. den är… inte så uppdaterad, sade mitt lunchsällskap häromdagen.

Nej, just det. Inga bilder, inga nyheter, inga artiklar heller som jag lagt ut. På ett helt år! Jobbat har jag gjort: skrivit mängder av artiklar, varit redaktör för en bok, plåtat o sålt bilder. Men livet i övrigt har varit lite i motvind ett tag, o publicering på den egna hemsidan har inte varit det första jag brytt mig om.

Men nu – nya tag. Den största nyheten just nu är min verksamhet får ett fjärde ben. Jag blir eventarrangör! Den 4 maj är det premiär för Frillefrulle.se – frukostföredrag för frilansare! Som har en helt egen sajt, som jag har gjort nästan helt själv. Väldigt stolt, faktiskt :-) ! Det ska bli vansinnigt roligt, jag älskar att arra saker o ser fram emot att träffa nya roliga, kreativa människor. Klicka på loggan o läs mer!Frillefrulle logga 24 marsBakgrunden är den eländiga ensamheten som kommer med egenföretagandet. Den här känslan av att man är en ö i samhället, utan vatten som skvalpar mot ens stränder, utan båtar som lägger till. Man ser dem forsa förbi i farleden borta i fjärran, men dit har man inget tillträde.

Så, för att undvika att drunkna i självömkan bestämde jag mig helt enkelt: jag startar mitt eget nätverk. I tisdags lanserade jag sajten, och nu trillar anmälningarna in. Känns fantastiskt, o overkligt. Så kul! Fortsättning följer!