Sommartankar

Nästan ett år sedan jag skrev förra inlägget – ett år sedan då livet förändrades fullständigt, på i princip alla plan. Då hade jag hund och jakt som min journalistiska specialinriktning, det området har jag lämnat. Efter tio jätteroliga, lärorika år, då jag träffade ett stort antal människor som jag annars aldrig hade träffat, fick inblickar i en kultur som jag annars inte hade mött. Men ibland är det dags att gå vidare, och den insikten växte fram under hösten. Tack älskade tidningen Hundsport, som följt mig under livet. Jag kommer att sakna dig!

Så, vad gör jag istället? Svaret är…. att det får vi se. Under våren hände en mängd saker på privatplanet, som fick mig att inse att jag skulle må bra av en fastare inkomst än vad frilansandet kan ge. Jag behöver helt enkelt ett lite mer regelbundet liv, på alla sätt. Dessutom, och det är inte minst viktigt, känner jag en stark längtan att återvända till den akademiska världen. Samt en längtan att undervisa. Jag älskar att se människor utvecklas, få insikter, få syn på möjligheter. Vad det blir av det får vi se  – jag har idéer, men jag ruvar på dem ännu.

Under 2018 och en bit in på 2019 ägnar jag mig i vilket fall åt ett större projekt – en bok. Det blir min sjätte bokproduktion, och den handlar om en fantastiskt spännande persons historia. Mer om detta kan jag inte säga just nu :-) .

Livet fortsätter, uppenbarligen, även om jag under ett skede under våren tvivlade. Förändringar är för det mesta en bra sak.