Tacka nej till jobb

Slaktbild web

Idag ringde SVT Opinion o undrade om jag ville skriva en debattartikel om jakt. Anders Ljung, chefred på Jakt & Jägare som jag skriver för, hade rekommenderat mig. Jag blev ju väldigt glad förstås, det är roligt att någon vill veta vad man tycker. Men jag tackade ändå nej. Surt som f-n! Jag har helt enkelt för mycket jobb. För närvarande ägnar jag all tid åt SKKs jubileumskrönika om jaktens historia, som ska gå i Hundsports oktobernummer. 50 000 tecken, o jag är INTE klar än. O så Skolporten, o div smått som ligger kvar sen tidigare. Puh. Ett lyxproblem som frilans, jag vet. Men ändå. Jag fyllde 50 förra veckan – dags att bli förnuftig ;-) . Bilden ovan är tagen i Stöde älgpremiären 2013. Mer bilder från jakten kommer i Hundsports septembernummer.

Tillbaka